Vad vore en fråga utan svar?

När vi kommunicerar vill vi självklart ha respons, annars blir vår kommunikation meningslös och tråkig. Att ställa en fråga utan att få ett svar är som att anordna en stor konsert och spela för tomma läktare. Hur kul är det?

Statistiken i bilden ovanför kommer från en av våra kunder. Det här är en kund som skickar Infoping till sina kunder (alltså privatpersoner).

Under en månad hade de 100% (!) procents svarsfrekvens. ALLA som läste meddelandet svarade alltså. Galet bra, eller hur?! 90% läste meddelandet. De 10% som inte läste kan vara allt från att meddelandet är skickat till ett felaktigt nummer till att mottagaren låtit bli att läsa.

Självklart har vi gjort lite “cherry picking” här, vi valde ut en bra månad. Bilden nedan visar samma kunds statistik totalt sett det här året…

…99% svarsfrekvens är ju inte så illa det heller 😉

It’s all about feedback!