Säg hej till våra nya PDF-rapporter!

Vi har nyligen uppdaterat våra PDF-rapporter som visar statistik på skickade Infoping-meddelanden. De är nu så fina att du kommer vilja rama in dem!

Vi har sett över både vilken data som finns i rapporten och hur den presenteras. Om du använder Infoping så kan du se PDF-rapporterna där du exporterar statistik för meddelanden och för batcher.

Vi jobbar nu med att sätta upp så att du kan få PDF-rapporter skickade till din mail med valfri tidsintervall. Vi kan redan i dag sätta upp det här åt dig på förfrågan. Du kan alltså få en vecko- eller månadsrapport direkt i din brevlåda där du kan följa siffrorna. Hör av dig till oss om du är intresserad av att testa detta så ordnar vi det åt dig.

PDF-rapport

En annan nyhet med rapporten är att vi nu har inställningar för vilka delar du vill ha med när du plockar ut den. Om det är en batch du exporterar så kan du även ställa in vilken tidsintervall du vill ha data från. Detta är perfekt för löpande batcher som hela tiden skickar ut nya meddelanden vid vald trigger. Då kan du plocka ut en rapport som bara täcker t.ex. den månaden du är intresserad av.

Ett perfekt användningsområde för PDF-rapporterna är kundundersökningar. Skicka ut en NPS-enkät till era kunder där du mäter hur nöjda de är. Plocka sedan ut en PDF-rapport på det, skriv ut, och presentera det för dina kollegor på nästa möte.

Du som är användare av Infoping, titta gärna på rapporten och återkom till oss med feedback på vad du tycker är bra och vad som kan bli ännu bättre! 😁