GDPR och SAMTYCKE

När GDPR-lagen träder i kraft 25 maj behövs det samtycke från kunder och kontakter för att ni som företag, förening eller organisation ska få behandla deras kontaktuppgifter.

Har ni kundavtal, användaravtal eller annat avtal där samtycke täcks in behöver ni inte samla in samtycke på nytt. Men om ni inte har ett avtal där det finns stöd för samtycke MÅSTE ni samla in samtycke.

Med Infoping kan ni samla in samtycke med några få klick. Om ni har era kontakters namn och mobilnummer i en text- eller Excelfil, är det bara att ladda upp den i Infoping och skicka ut ett smart sms där mottagarna med ett knapptryck kan ge sitt samtycke. Ni drar enkelt ut en rapport i PDF eller Excelformat och har svart på vitt att era kontakter gett sitt medgivande. Enklare kan det inte bli.

Vill du veta mer eller få hjälp att göra ett utskick för att samla in samtycke? Hör av dig till oss så hjälper vi till.
Telefon: 018-681525
E-post: info@infoping.se

Läs mer om samtycke på Datainspektionens webbplats –>