Smart kommunikation med projektgrupper, utställare och besökare på mässor och event

Med Infoping kan ni öka kommunikation, dialog och engagemang hos såväl anställda, utställare och besökare. Se till att olika grupper får viktig och aktuell information om det som händer före, under och efter eventet, direkt i mobilen. Med smarta svarsknappar kan ni mäta hur besökare och utställare upplever det som händer på eventet.


Resultatet är ökad dialog och engagemang hos alla parter vilket skapar en bättre helhetsupplevelse och positiva effekter.

Infoping är ett perfekt kordineringsverktyg för projektledare att få ut information snabbt till rätt grupper av människor och få snabb respons.

Exempel på meddelanden du kan skicka ut med Infoping

💬 Kl 10.00 börjar nästa paneldebatt på Stora Scenen.
💬 AW mingel i baren kl 17. Kommer du?
💬 Hur har din upplevelse av dagen varit? Sätt betyg med en smiley!
💬 Den som svarar Ja först på det här meddelandet vinner två biobiljetter!

Fördelar med Infoping

Mottagare svarar enkelt med ett knapptryck.
Även mottagare utan app kan svara.
Du ser vilka som läst, svarat Ja/Nej etc. direkt i mobilen.
Tjänsten fungerar lika bra för intern kommunikation som för kommunikation med besökare.
Användare kan själva gå med och gå ur öppna grupper.

Tips!

💡 Ställ en fråga till besökarna och visa svaren som kommer in live på storbildsskärm
💡 Låt besökare ansluta sig till informationskanalen via sms med en kod. De kan gå ur gruppen genom att skicka ett sms med en stopkod om de inte vill ha fler meddelanden. Läs mer om hur du skapar en Öppen grupp →
💡 Samla in besökarnas mobilnummer innan eventet t.ex. via besöksregistrering på webben. Lägg ut info på Facebook/Twitter/Instagram/Snapchat om hur man registrerar sig med sms och kod. Det är en fördel att redan från start kunna skicka ut information till alla.
💡 Planera dina inlägg innan eventet så att du vet vilka tider du ska skicka ut vad.
💡 Skicka med bilder i dina meddelanden. Speciellt om du ska annonsera om en föreläsning eller liknande. Det skapar mervärde!
💡 Om du har en mobilanpassad webbsida med er agenda så skicka ut en länk till den i början på eventet.
💡 Engagera besökarna genom att ställa frågor i dina meddelanden. Läs mer om olika svarsalternativ du kan lägga med i ditt meddelande →
💡 Anordna en tävling via Infoping! Låt vinstdragningen gå till så att du skickar ut ett “Vem svara Ja först” meddelande. Namnet på personen som svara Ja först kommer synas tydligt i meddelandet. Det gör vinstdragningen tydlig för alla som är med.